Schoonheidssalon
ONTSPANNING & Huidverbetering


Het regelmatig laten behandelen van de huid zorgt ervoor dat de huid in goede conditie blijft, het verouderingsproces vertraagt en het welbehagen van de huid en het lichaam bevordert.

Uw huid is een kostbaar bezit die alleen het beste verdient. Iedereen heeft een andere huid die altijd aan invloeden onderhevig is. Deze invloeden kunnen zowel van interne als externe aard zijn: een gezond leefpatroon, lichaamsbeweging, voldoende nachtrust en een goede balans tussen activiteit en ontspanning.

Het gebruik van goede huidverzorging speelt een belangrijke rol voor de gezondheid van de huid. Huidverzorging dient de natuurlijke functies van de huid te ondersteunen. Daarom werkt “Haar&HuidSalon Margriet”met de producten van het merk Sans Soucis. Deze producten bevatten uitsluitend de beste grondstoffen van natuurlijke oorsprong en zijn niet op dieren getest. De basis van ieder product is altijd het thermaal water uit Baden-Baden, bekend om zijn zuiverende en heilzame werking. Zelfs voor de zeer gevoelige huid heeft Sans Soucis de Sensitive lijn ontwikkelt. Deze lijn bevat geen geur, kleur- en conserveringsstoffen en daardoor zijn deze producten goed te verdragen door de zeer gevoelige huid.

Bij een bezoek aan de schoonheidssalon zal desgewenst een huidanalyse van uw huid gemaakt worden. Met deze huidanalyse kunnen we nog beter de conditie van uw huid bepalen zodat we gericht behandelingen en producten op de behoefte van uw huid kunnen afstellen. Hierdoor kunnen we een optimaal resultaat behalen.