Wellness

Wellness
de totale onspanning


Massages, lichaamsbehandelingen en pakkingen behoren tot de catagorie wellness.

Mijn doel is dat u na een behandeling totaal ontspannen bent, dat u weer helemaal opgeladen bent en dat alle stress en zorgen van u afgegleden zijn.

Bij “Haar&HuidSalon Margriet” bieden we de volgende wellnessbehandelingen aan:

  • Hotstonemassage
  • Wellness massage
  • Rug-, schouder & nekmassage
  • Caribbean Coconut rugbehandeling
  • Harsbehandelingen lichaam

Hotstonemassage

Met warme olie en stenen (45-50°C) wordt het hele lichaam gemasseerd. Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren, het ontgift, het voert afvalstoffen af en stimuleert tevens de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans.

Wellnessmassage

De wellnessmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest en verzacht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, verbeteren de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De rustgevende wellnessmassage in combinatie met warme olie neemt de spanning weg in de spieren en vermindert het stressniveau in lichaam en geest.

Rug-, schouder & nekmassage

Bij deze massage worden de spieren van de rug, de schouders en de nek weer los en soepel gemaakt. Het is een stevige, maar rustige massage, die tevens heel ontspannend is. Na afloop zal de rug weer veel beter aanvoelen, en voelt u zich weer als herboren…

Caribbean Coconut rugbehandeling

Met deze behandeling wordt uw rug eerst heerlijk gereinigd en gescrubd d.m.v. het borstelapparaat. Daarna worden eventuele onzuiverheden verwijderd gevolgd door een massage van rug, nek en schouders en als afsluiting een Caribbean Coconut rugpakking. Kokos is zeer voedend, vochtinbrengend en verzachtend voor de huid.

Harsbehandelingen lichaam

Harsen is voor alle dames en heren die van haren op ongewenste plekken af willen. Door het harsen blijven haren langer weg (4 tot 6 weken) . door de behandeling te herhalen zullen haren minder en zachter terugkomen. Voor een harsbehandeling dienen de haren minimaal een halve centimeter tot maximaal 2 centimeter lang te zijn, Bij te korte en te lange haren hecht de hars niet voldoende om effectief te kunnen ontharen.

Belangrijk: Direct na het harsen dient u contact met de volle zon te vermijden en wordt geadviseerd niet direct na een behandeling te gaan zwemmen. Na een harsbehandeling kan het voorkomen dat er rode stipjes verschijnen. Geef de huid de kans om bij te komen.


Wellness voor handen en voeten

Het doel van deze behandelingen zijn om het uiterlijk en het gevoel van de handen en voeten te verbeteren. Iedereen kan regelmatig een manicure/voetbehandeling gebruiken, want we willen allemaal zachte mooie handen en voeten.

All in manicure

Verwarmd handenbadje, handpeeling, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten, handpakking, handmassage, incl. lakken

Manicure (excl. lakken)

Verwarmd handenbadje, handpeeling, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten, handpakking, & handmassage

Een french manicure geeft je nagels een natuurlijke look en mooie verzorgde handen. Bij de French manicure wordt met een rose doorzichtige lak de natuurlijke kleuren van de nagel benadruk met mooie helderwitte nagelranden.

French manicure

Verwarmd handenbadje, handpeeling, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen & nagels polijsten

SPA-Voetbehandelingen

Verwarmd voetenbad, voetenscrub, nagels knippen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten, voetmassage, voetpakking, incl. lakken

SPA-Voetbehandeling (excl. lakken)

Verwarmd voetenbad, voetenscrub, nagels knippen, nagelriemen verzorgen, nagels polijsten, voetmassage & voetpakking